Învață-i pe cei mici lucruri și activități despre reciclare!

Odată cu tehnologiile și progresul, risipa și cumpăratul excesiv au început să devină  trăsături comune, de care ar trebui să-i ținem departe pe copiii noștri. Acum mai mult ca oricând, reciclarea trebuie să devină un obicei esențial dezvoltându-se și în practică.

Iată câteva sugestii simple cu privire la modul în care ar trebui implementată reciclarea în viața micuților noștri:

lucruri si activitati despre reciclare 1Invită-i în excursii educative

O excursie la un centru de reciclare a sticlelor, un atelier de meșteșuguri care utilizează hârtie sau materiale reciclate ori la o fabrică de pavimente elastice din cauciuc reciclat, poate fi la fel de educativă ca și una la muzeu, iar copiii vor învăța lucruri utile. Acest gen de locații te pot învăța modul în care obiecte pe care le vezi nefolositoare sau deșeuri, se pot transforma în produse care îți pot face viața mai frumoasă, mai ușoară și mai sigură.

Crează activități distractive având ca scop reciclarea

lucruri si activitati despre reciclare 2La Tzontzo Club organizăm marți un atelier de reciclare a sticlelor din plastic, pe care le vom transforma în ghivece originale pentru flori, pline de personalitate.

Copiii sunt încântați de orice activitate care implică joaca. Puteți organiza ateliere având ca scop transformarea sticlelor din plastic în ornamente sau obiecte folositoare sau rolele din carton ale hârtiei igienice în jucării sau sculpturi originale. Astfel, vor învăța să reutilizeze obiectele cu care intră în contact zilnic, ajutându-i  să devină mai creativi, să găsească soluții și să-și folosească imaginația.

Puteți utiliza, de asemenea pubele cu coduri de culoare pentru a-i ajuta să recicleze într-un mod mai organizat. Sticlele pot merge în pubela de o culoare, lucrurile făcute din material plastic pot merge la altă culoare iar hartia și cartonul la fel. Pentru a păstra lucrurile distractive și a menține spiritul competitiv, oferiți la sfârșitul săptămânii mici premii culinare, cu delicatese îndrăgite de micuți.

Ajută-i să recunoască produsele reciclate

Cu ajutorul tehnologiei sofisticate și a lucruri si activitati despre reciclare 3inovațiilor continue, o mulțime de produse reciclate arată ca și când ar fi noi. Copiii nu le-ar putea recunoaște imediat datorită acestui fapt, ele fiind greu de recunoscut uneori și de către adulți. Puteți face o listă cu produse reciclate, ajutându-i mai apoi pe copii să le identifice. De la obiectele decorative făcute la atelierele tematice și până la pavimentele elastice de la locul lor de joacă, copiii trebuie să recunoască că trăim într-o revoluție a reciclării, iar ei sunt o parte importantă în cadrul acesteia.

Fii un  exemplu!

lucruri si activitati despre reciclare 4Nu poți spune doar povești despre reciclare și tu să fi risipitor.  În cazul în care copiii te văd folosind o întreagă rola de hârtie pentru împachetat asta nu le va oferi nimic valoros legat de reciclare.  Copiii vor învăța prin observare privind spre exemplul oferit de  părinții și profesorii lor.

Invățați să reciclați la rândul vostru participând la activități și evenimente având ca scop reciclarea și uniți-vă eforturile pentru a reduce deșeurile.

 

Silvester și Tweety vin în parc! Spectacol gratuit pentru copii!

Sivester Tweety Tiny 2N-o să vă vină să credeți ce i-a trecut prin cap lui Tzontzo! S-a gândit el că poate nu toți puteți să veniți la club, la tabăra de robotică, și a hotărât să trimită niște prieteni în parc, să se întâlnească cu voi, să vadă ce faceți în vacanță.

Ei, e curios și el să vadă dacă vă distrați, dacă sunteți veseli și voioși. Ce prieteni trimite? Nimeni alții decât Silvester și Tweety, îi știți voi din desenele animate. Și aceștia n-o să vină singuri. Clownița Tiny îi va însoți, nu de alta, dar să-l poată ajuta pe Tweety, dacă acesta va avea probleme cu Silvester, că-l știți voi cât e de “inventiv”.

Sivester Tweety Tiny 3Vă întrebați ce-o să facă ei în parc? Ei bine, vă vor oferi un spectacol interactiv gratuit, vor cânta și vor dansa cu voi, vor împărți baloane, vă vor spune povești. Am auzit că poate fac un concurs…habar n-am, dar cu siguranță o să fie distracție mare! Nu vă spun mai multe fiindca lui Tzontzo îi plac tare mult surprizele și are și de data aceasta câteva, însă sunt exclusiv pentru voi.

Tiny va sta cu voi la povești, o s-o puteți întreba ce se mai face la Tzontzo Club, cum se distrează tzontzoneii în vara asta și care sunt noutățile taberei de robotică. Cei care ați fost la club știți cum ne distrăm noi acolo. Nicio zi nu seamană cu alta, e mereu altfel, și e muuultă veselie!

Sivester Tweety Tiny 1Ca să nu le fie prea cald, s-au gândit să vină așa, după-amiază, de la 17.30, când soarele e mai prietenos și părinții au venit de la serviciu și pot să-și însoțească piticii în parc. Sunt invitați toți copiii, cu bunici, părinți, frățiori și surioare! Va fi distracție pe cinste și multă veselie! O să ne bucurăm de răcoarea din parc și o să ne distrăm cu îndrăgiții Silvester și Tweety! Să nu uit, e vorba de joi, 23 iulie, adica mâine, așa că știți deja cum să vă faceți programul! Vă așteptăm cu mare drag pe toți, în parc!

Tzontzo vacanța – distracție, creativitate, joacă, prieteni noi

Tabăra robotică 1 - distracție, creativitate, joacăÎnceputul vacanței vine la Tzontzo Club cu Tabăra de Robotică. Woww, ce de activități și ce mai distracție! În fiecare zi ceva nou, incitant, creativ! Dar mai bine hai să vă povestesc câte ceva despre asta.

Facem Lego Education. Învățăm să dăm frâu liber imaginației, în dezvoltarea, programarea și construirea unor aplicații robotizate cu ajutorul lego, stimulându-ne creativitatea și spiritul inovativ. Ne dezvoltăm viziunea în domeniul științei și tehnicii prin îmbunătățirea procesului de învățare, încurajând originalitatea și inventivitatea.

Tabăra robotică 3 - distracție, creativitate, joacăImprimare 3D, modelare grafică și storytelling, alături de ziua de bălăceală sau Tzontzo-idei, (în fiecare zi altele), vor completa programul fiecărei serii de tabără. Dacă n-ați stat niciodată într-un balon multicolor, puteți încerca această experiență cu bubble mania, ceva neobișnuit, care o să vă placă cu siguranță.

Atelierele de creație sunt foarte distractive, cuprinzând din plin, creativitate și imaginație. Personalizarea diferitelor articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte, pe care le vom colora și desena după propriile preferințe, aplicarea diferitelor modele de dantelă pe pantaloni sau fustițe, imprimarea de modele pe diverse piese vestimentare, pictura pe corp sau decorarea obiectelor, ne vor încânta pe fete și băieți deopotrivă. Toate creațiile vestimentare vor putea fi purtate de voi, deoarece le puteți lua acasă.

Tabăra robotică 2 - distracție, creativitate, joacăPentru cei mai pitici dintre tzontzonei avem activități specifice vârstei lor, hand print-uri inedite, jocuri cu baloane modelabile sau lecții de dans în domul cu tobogan. Fiecare zi începe la ora 8, când suntem plini de energie, și se încheie la ora 17, când mergem cu toții să ne odihnim, pentru a putea reveni în ziua următoare, la alte provocări și activități interesante.

La Tzonto Club vacanța înseamnă distracție și creativitate, prieteni noi, multă joacă și dobândirea de noi și noi cunoștințe și abilități. Vă așteptăm la club, fetițe și băieți, pentru o vacanță de neuitat!

Noutăți și surprize de vacanță la Tzontzo Club

În sfârșit vacanță! Ne era dor de plajă, soare, tabere și prieteni noi. Abia așteptăm să putem lenevi dimineața în pat, să ne jucăm după pofta inimii sau să experimentăm lucruri noi. Tzontzoneii știu că de fiecare dată, când începe vacanța, Tzontzo le pregătește surprize minunate.

noutăți și surprize 2De data aceasta, surprizele se țin lanț. Clubul are echipamente de joacă noi, care de care mai distractive. Uriașul tobogan clown pe care aluneci de parcă zbori, disco domul cu muzică și lumini dinamice, ideal pentru concursuri de dans, masa de creație lego-city, unde putem construi tot ce vrem din piese lego, fustițele tutu, pentru toate fetițele, sunt câteva dintre noutățile acestei veri.

noutăți și surprize 2Alături de acestea, Imagination Playground sau atelierele creative vin să întregească distracția la Tzontzo. Am introdus zile speciale de distracție, cu tematici amuzante: ziua luptelor summo, ziua Welcro sau ziua de darts. Aici vom putea să îmbrăcăm costume speciale, pentru a ne lupta pe ringul de summo, pentru a câștiga concursuri sau pur și simplu pentru a vedea cum este să fii “lipit de perete” de-adevărat. Circuitul de formula 1, cu karturi profesionale Ferrari, este și el prezent printre activitățile acestei vacanțe.

noutăți și surprize 3Spațiul de relaxare pentru părinți este și el o noutate a acestei veri. Fotoliile confortabile vor oferi părinților posibilitatea de a-și aștepta copiii de la joacă, odihnindu-se în aer liber. Avem extraopțiuni noi pentru petreceri, pictură pe unghii și împletituri în păr. Cursurile de limba germană sau engleză, pe grupe, dar și posibilitatea acestora de a fi continuate și după începerea școlii, constituie o noutate.

Săptămânal vom avea întâlniri speciale cu mascotele, jocurile gonflabile se vor schimba periodic, tematicile atelierelor vor fi alese după preferințele tzontzoneilor. Așadar multă, multă distracție, noutăți și surprize. Vă mai dezvălui una, vom avea o tabără de robotică, care va începe curând. Ceva inedit și deosebit de captivant. Dar despre asta,  data viitoare. Stați cu ochii pe Tzontzo și vă așteptăm la club!

Super petreceri cu super reduceri la Tzontzo Club!

oferte_tzontzo_club2Petrecerile marca Tzontzo Club au devenit foarte populare. Pachetele de petrecere oferite de noi reușesc să fie din ce în ce mai accesibile și mai originale, datorită încercărilor noastre permanente de a ne adapta tuturor categoriilor de cerințe.

Ne dorim copii fericiți și părinți mulțumiți, motiv pentru care începem sezonul cu reduceri mari (50%) la pachetul vostru favorit, cel economic, pentru a-l face atât accesibil cât și irezistibil.

Ce înseamnă pachet economic la Tzontzo Club? Cel mai accesibil și adaptabil pachet de servicii de petrecere! Iată câteva dintre avantajele imbatabile pe care le include:

 • 2 ore și jumătate de distracție și petrecere
 • 2 persoane calificate care se ocupă de copii pe tot parcursul petrecerii
 • jocuri și concursuri interactive
 • masa aranjată festiv pentru copii și părinți, cu toate cele necesare (farfurii, tacâmuri, pahare, paie, șervețele etc)
 • se pot aduce preparatele de către solicitanți
 • echipamentele de joacă din club disponibile pe toată durata petrecerii
 • opțional – oferte personalizate pentru fiecare petrecere, în funcție de solicitări (animație, pictură pe față, dans și programe interactive)

Intervalul orar corespunzător acestui pachet, este de luni până vineri între orele 11-13.30, 14 -16.30.

Oferte Tzontzo Club 3Un alt pachet preferat, mai ales de către grupurile mici, este pachetul de joacă. Acesta este conceput pentru maxim 7 copii și oferă și el câteva avantaje semnificative:

 • nu se plătește pachet de petrecere
 • se pot aduce de acasă pizza și tort
 • echipamentele de joacă pot fi folosite pe toată durata mini petrecerii
 • se plătește doar tarif de joacă
 • se pot solicita servicii suplimentare, la cerere

Oferte Tzontzo Club 1Pachetul standard îl cunoașteți deja ca fiind unul complet, pentru petreceri cu un număr mai mare de invitați. Încorporează toate serviciile oferite de pachetul economic, și adaugă pizza, apă și suc pentru toți. Liber la joacă, liber la distracție!

Pachetele de petrecere se pot personaliza și structura după preferințele copiilor și părinților, în funcție de eveniment, de numărul de participanți și de serviciile dorite.

Suntem disponibili la dialog și cooperanți, dorindu-ne în primul rând mulțumirea deplină a fiecarui client al nostru, fie el mare sau mic. Vă așteptăm la club, pentru cele mai reușite petreceri și multă, multă joacă!