ORAR: L-D 12-20       tel: 0751 188 227 / 0362 805 593

    Infiintat in anul 2006 in Baia Mare, Clubul Tzontzo, cea mai vesela parte a firmei SC Loftrek SRL, vine in intampinarea dorintelor copiilor, avand ca scop crearea unui mediu sigur, educational si stimulativ de joaca. Astfel, in cadrul Clubului, copilul iese din cercul restrâns al familiei si isi dezvolta abilitatile si inteligenta prin faptul ca se joaca într-un grup unde i se cultiva latura sociala si spiritul de competitie. Acest lucru il ajuta sa-si sporeasca increderea in fortele proprii. Jocurile noastre determina dezvoltarea abilitatilor fizice, a perspicacitatii, a imaginatiei, a creativitatii, a gandirii logice si cel mai important ii ajuta pe copii sa se integreze in societate.

   Concursurile pe care Tzontzo le organizeaza dezvolta spiritul de echipa, spontaneitatea, dexteritatea, imaginatia, memoria si nu in ultimul rand, spiritul de competitie. Alaturi de Tzontzo invatam sa cooperam, sa socializam, sa fim prieteni tzopaind !

   Echipa Tzontzo este tanara, talentata, dinamica, inarmata cu pasiune si daruire, pentru a-i ajuta pe copii sa depaseasca eventualele bariere de comunicare, prin jocuri distractive menite sa-i faca pe cei mici sa fie fericiti, creativi si dezinvolti.

   Suntem profesionisti si ca atare ne tratam cu seriozitate si respect clientii si colaboratorii nostri. Suntem noi, echipa Tzontzo, cei care reusim sa transpunem in realitate visele copiilor dumneavoastra, sa transformam evenimentele speciale in momente unice de neuitat!

Localizare Club Tzontzo.

  
© 2007 - 2014 Loftrek SRL